a A A

  • Ronald Mc Donald huiskamer Arnhem
  • Campingplaatsen De Ruimte
  • Aangepast sanitair
  • Rolstoelfiets Middelpunt
  • Huisnummer 730

Zoek en boek
Zoek en boek via de website drempelvrijopvakantie.nl sfeervolle toegankelijke vakantiebestemmingen in Nederland en inmiddels in 9 andere landen in Europa.

Momenteel hebben wij aangepaste accommodaties in de volgende landen:
Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië

Met behulp van een handig zoekfilter geeft u aan wat voor een soort accommodatie u zoekt en in welke regio. Zoekt u een hotel of vakantiewoning, wilt u naar Drenthe of Limburg of liever naar een bestemming aan de kust? En voor hoeveel personen zoekt u iets? Ook geeft u in dit zoekfilter aan wat uw beperking is. Hierna volgt de eerste selectie. Op een vervolgpagina kunt u aanvullende zoekcriteria aanvinken. Zo vindt u die accommodaties die voldoen aan uw wensen.

Duidelijke informatie
Na de selectie ziet u een aantal vakantiebestemmingen, met een beschrijving en verschillende foto’s. Wilt u meer weten over een bestemming, dan klikt u op Bekijk verblijf. U komt dan op de detailpagina van de betreffende accommodatie. Hier vindt u uitgebreide informatie over de accommodatie, de omgeving en over de toegankelijkheid en aanwezige voorzieningen van deze accommodatie.

Aanvraag beschikbaarheid
Wilt u boeken? Dan kunt u een boekingsaanvraag doen. U geeft aan wanneer u wilt komen en met hoeveel personen. Het systeem geeft aan wat een verblijf in de betreffende accommodatie in die periode kost. Ook kunt u bij sommige accommodaties aangeven of u bed- en/of badlinnen etc. bij wilt huren. Wanneer u dit aangeeft, dan ziet u in de prijsberekening wat dit kost. Is alles naar uw zin, dan kunt u de accommodatie boeken. U vult uw gegevens in en ons systeem verstuurt een aanvraag naar de eigenaar of beheerder van de accommodatie. U krijgt hiervan een bevestiging via de mail en krijgt binnen 24 uur bericht of de accommodatie beschikbaar is in de door u gewenste periode. Is dit het geval, dan is uw boeking geaccepteerd en krijgt u automatisch een bevestiging en factuur via de mail.

Boeking, factuur en aanbetaling
Wanneer uw aanvraag is geaccepteerd, dan wordt uw aanvraag automatisch een boeking. U krijgt hiervan een bevestiging via de mail. Ook krijgt u een factuur met het totaalbedrag van uw boeking, het bedrag van de aanbetaling en van de restbetaling en wanneer u deze betalingen moet voldoen. Uw boeking is pas definitief wanneer u heeft aanbetaald. Een aantal bedragen, waaronder de toeristenbelasting en borg, dient u in de meeste gevallen ter plaatse te voldoen (anders staat het aangegeven).

Reis- en annuleringsverzekering
drempelvrijopvakantie.nl biedt de mogelijkheid tot het afsluiten van een reis- en/of annuleringsverzekering via De Europeesche. De bekendste verzekeringsmaatschappij op dit gebied. De kosten voor deze verzekeringen staan onder uw prijsberekening vermeld. U kunt bij uw boeking beslissen of u een dergelijke verzekering af wilt sluiten. Wilt u dit, dan vinkt u de gewenste verzekering aan. Doet u dat, dan gaat u goed verzekerd op reis!