a A A

  • Ronald Mc Donald huiskamer Arnhem
  • Campingplaatsen De Ruimte
  • Aangepast sanitair
  • Rolstoelfiets Middelpunt
  • Huisnummer 730

Zoekt u een vakantiebestemming voor een weekendje weg, een midweek of voor een langere vakantie? Wilt u een familieweekend of vriendenweekend organiseren maar één van uw reisgenoten een lichamelijke beperking? Zoek, vind en boek dan via drempelvrijopvakantie.nl die accommodaties die ook toegankelijk en gastvrij zijn voor mensen met een lichamelijke beperking.

Van B&B tot groepsaccommodatie
Wij zijn voortdurend op zoek naar goede vakantiewoningen (al dan niet op een vakantiepark), vakantiechalets, campings, hotels, B&B’s en groepsaccommodaties - van klein tot groot - die toegankelijk zijn voor mensen met een lichamelijke beperking. Mensen die bijvoorbeeld problemen hebben met hun mobiliteit, die slecht ter been zijn, die een rolstoel gebruiken, mensen die slechtziend zijn, mensen met een hulphond of mensen met een chronische ziekte zoals astma, die een allergievrije, rookvrije en huisdiervrije vakantiewoning of (hotel)kamer zoeken.

Zoek en boek
Via een eenvoudig werkend zoekfilter vindt u die bestemmingen die voldoen aan uw wensen. Geef aan waar uw vakantiebestemming aan moet voldoen en welke voorzieningen u of uw reisgenoot nodig heeft voor een geslaagde vakantie. Wilt u weten hoe u kunt zoeken en boeken? Ga naar de pagina Zoek en boek.

Sfeervol, gastvrij en toegankelijk
Wij hebben een groot aantal accommodaties gevonden die gastvrij en toegankelijk zijn voor mensen met een lichamelijke beperking. Van Chalet of B&B tot groepsaccommodatie en van eenvoudig maar goed tot zeer luxe. Een groot aantal sfeervolle accommodaties in het hele land, van de kop van Friesland tot Zeeland en van Texel tot Maastricht. Ook hebben wij een aantal accommodaties gevonden op vakantieparken in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. Ons aanbod groeit voortdurend, dus bezoek regelmatig onze website en vind mooie, toegankelijke vakantiebestemmingen in Nederland en daarbuiten.

Geen keurmerk
drempelvrijopvakantie.nl is geen keurmerk en pretendeert dat ook niet te zijn. De website geeft informatie over toegankelijke vakantiebestemmingen en de voorzieningen die u op uw vakantiebestemming kunt verwachten. De informatie op de website is gebaseerd op informatie die ons door deelnemers is aangeleverd.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Heeft u een vraag of opmerking? Laat ons dat dan weten. Neem contact met ons op via de mail info@drempelvrijopvakantie.nl of via het contactformulier in deze website. Wij reageren hierop en zullen zo nodig actie ondernemen. Met uw hulp kunnen wij de website verbeteren en nog beter inspelen op uw wensen en behoeftes.