a A A

  • Ronald Mc Donald huiskamer Arnhem
  • Campingplaatsen De Ruimte
  • Aangepast sanitair
  • Rolstoelfiets Middelpunt
  • Huisnummer 730

Nuttige links
Op deze pagina vindt u links naar bedrijven en organisaties die producten en/of diensten leveren voor mensen met een lichamelijke beperking.

Cover SM dec 15

Support magazine
Hét magazine met informatie voor mensen met een lichamelijke beperking. Interessante artikelen en interviews over leven, wonen en werken met een lichamelijke beperking.

 

Comfort zorg
Gaat u op vakantie en heeft u (ook tijdens uw vakantie) zorg en/of hulpmiddelen nodig? Comfortzorg is de grootste en landelijk meest ervaren organisatie op het gebied van zorg- en dienstverlening op vakantieadressen in heel Nederland.

 

 


Bever autoaanpassingen
levert aanpassingen voor uw auto, aangepaste auto's, brommobielen autostoelen en heeft een autorijschool voor mensen met een lichamelijke beperking.

Nierdialyse
Heeft u nierdialyse nodig? Vind dan via Zorgkaart Nederland het dialysecentrum dichtbij uw vakantiebestemming.

 

Twentefiets
Twentefiets is het adres voor het huren van fietsen, duofietsen, rolstoelfietsen of driewielfiets, allemaal met elektrische ondersteuning. De fietsen kunnen tegen een aantrekkelijk tarief ook op uw vakantieadres bezorgd worden (zowel in Twente als daarbuiten).

 

 Toegankelijke dagjes uit in Nederland

Wanneer u er voor een korte of lange vakantie opuit gaat, dan wilt u misschien ook een dagje naar een attractiepark, museum of dierentuin. Wanneer je in een rolstoel zit,is het van belang dat deze bestemming voor een dagje uit (rolstoel) toegankelijk is. Uitmetkorting.nl heeft een overzicht opgesteld van alle populaire dagjes uit in Nederland. Hier zie je in één oogopslag welke dagjes uit rolstoeltoegankelijk zijn, of er een rolstoel te leen is en of een begeleider eventueel korting krijgt. Ook zie je of er een aangepast toilet aanwezig is, een parkeerplaats voor mindervaliden en of een geleidehond mee naar binnen mag. Kijk op Uitmetkorting.nl voor toegankelijke bestemmingen voor een dagje uit.

 


Tegemoetkoming vakantiekosten
Heeft u een (lichamelijke) beperking en wilt u op vakantie? In een aantal gevallen is het mogelijk om een tegemoetkoming te krijgen in de vakantiekosten. Kijk op de MEE Vakantiewijzer voor de mogelijkheden. 

 

 

OnsKenia
Organiseert rondreizen en prive safari reizen Kenia en Tanzania voor mensen met een lichamelijke beperking. Avontuurlijke safari reizen op maat naar Oost-Afrika, ook voor mensen in een rolstoel. Ga voor meer informatie naar www.onskenia.nl