a A A

 • Ronald Mc Donald huiskamer Arnhem
 • Campingplaatsen De Ruimte
 • Aangepast sanitair
 • Rolstoelfiets Middelpunt
 • Huisnummer 730

Hulpmiddelen o uw vakantieadres
Een groeiend aantal mensen gaat op vakantie en heeft daarbij zorg en/of hulpmiddelen nodig. Comfortzorg is de grootste en landelijk meest ervaren organisatie op het gebied van zorg- en dienstverlening op vakantieadressen in heel Nederland. Comfortzorg neemt u hiervoor graag het regelwerk en administratieve rompslomp uit handen zodat u zich hierover geen extra zorgen hoeft te maken.

Met één telefoontje geregeld!
Met Comfortzorg bent u ook tijdens uw vakantie zeker van betrouwbare zorg. Comfortzorg maak het voor mensen met een lichamelijke beperking of ziekte mogelijk om tóch op vakantie te gaan. Via Comfortzorg is het ook mogelijk om alle benodigde hulpmiddelen op uw vakantie-adres te (laten) bezorgen.

Hulpmiddelen op uw vakantieadres
Via Comfortzorg is het mogelijk om alle benodigde hulpmiddelen te laten bezorgen op ieder vakantieadres in Nederland.

U kunt hierbij denken aan:

 • een rolstoel
 • een hoog-laagbed met toebehoren
 • een tillift
 • een scootmobiel
 • een po- of douchestoel

Deze hulpmiddelen worden veelal vergoed door uw ziektekostenverzekeraar. Een aantal hulpmiddelen kan gehuurd worden. In enkele gevallen moet u ook transportkosten betalen.  

Zorg en begeleiding
Comfortzorg biedt verpleging, verzorging en begeleiding op uw vakantieadres in Nederland en steeds vaker ook daarbuiten. Alles wat thuis mogelijk is, kan ook op het vakantieadres worden geregeld. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

 • kortdurende of intensieve zorgmomenten
 • wondverzorging
 • hulp bij wassen en aankleden
 • 24 uur bereikbaarheid voor hulpvragen
 • begeleiding
 • gespecialiseerde oppas
 • hulpmiddelen

Hoe werkt het? (Van aanvraag tot Comfortabel op vakantie)
U wilt op vakantie en u zoekt een vakantiebestemming die geschikt is voor u en uw beperking. Vervolgens regelt u via comfortzorg de benodigde zorg op uw vakantieadres. Wilt u weten hoe wij werken? Hieronder staat in vijf stappen de route van uw vraag tot een comfortabele vakantie beschreven.

Reservering Comfortzorg
Voor het regelen van de benodigde zorg en hulpmiddelen belt u met Comfortzorg of u vult uw gegevens in op het aanvraagformulier op de website van Comfortzorg.

De klantadviseur van Comfortzorg neemt telefonisch uw wensen voor de vakantie door. In overleg wordt eventueel informatie opgevraagd bij de zorginstelling waar u thuis de zorg door geleverd krijgt en worden hiermee afspraken gemaakt. Het is ook mogelijk om tijdens uw vakantie extra zorg of begeleiding voor u te regelen

Comfortzorg regelt voor u de benodigde zorg- en hulpmiddelen op uw vakantieadres. U krijgt vervolgens van ons een vakantiezorgplan waar alle afspraken in staan. Comfortzorg vraagt aan u een bijdrage voor het organiseren van de zorg en/of hulpmiddelen tijdens de vakantie. Voor de tarieven klik hier.

Comfortzorg regelt alle zorg en hulpmiddelen op uw vakantieadres
Vervolgens regelt Comfortzorg de zorg die u tijdens de vakantie nodig hebt met een geschikte zorgverlener. Met de Thuiszorgorganisatie bij u thuis de zorg verleent, maken wij afspraken over de betaling van de zorg. In plaats van een Thuiszorgorganisatie kan dit natuurlijk ook een verpleeghuis, revalidatiecentrum of andere instelling zijn. Na afloop van de vakantieperiode zorgen wij dat alles netjes verrekend wordt. Uiteraard is ook het mogelijk dat u de zorg geheel zelf bekostigt, al dan niet uit een Persoonsgebonden Budget (PGB). U ontvangt dan voorafgaand aan het verblijf een offerte met de kosten voor de benodigde zorg en / of hulpmiddelen.

Wat zijn de kosten?
Comfortzorg brengt éénmalig organisatiekosten bij de cliënt in rekening. Kijk op de site van www.comfortzorg.nl voor de kosten.  

Zorgkosten
Cliënten die thuis zorg ontvangen, hebben hiermee een geldige indicatie voor zorg op een vakantieadres in Nederland. Voor hen is deze zorg gratis, op de reguliere eigen bijdrage na. Indien u een PGB heeft kunt u de zorg daaruit betalen.

Kosten hulpmiddelen
De benodigde hulpmiddelen worden of vergoed door de ziektekostenverzekeraar of door u betaald via een verhuurtarief. Via Comfortzorg is het mogelijk dat u de hulpmiddelen per dag kunt huren.

Extra zorg of hulpmiddelen 
Tegen bijbetaling is het mogelijk om extra zorg of begeleiding te ontvangen en/of extra hulpmiddelen te huren zoals een scootmobiel.

Wat kan er nog meer?
Heeft u speciale wensen tijdens uw vakantie en hierbij hulp nodig? Zwemmen, wandelen, bezoek aan museum of bioscoop. Er is veel mogelijk. We bekijken graag samen met u hoe uw vakantiewensen gerealiseerd kunnen worden. Comfortzorg heeft tevens informatie over voor zorg geschikte locaties. Meer weten? Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies.

Contact
Voor het bestellen van hulpmiddelen op uw vakantieadres gaat u naar het aanvraagformulier. 
Of neem contact op met Comfortzorg via info@comfortzorg.nl of bel 0900 - 234 1234.