a A A

  • Ronald Mc Donald huiskamer Arnhem
  • Campingplaatsen De Ruimte
  • Aangepast sanitair
  • Rolstoelfiets Middelpunt
  • Huisnummer 730

Boek uw aangepaste vakantiewoning, hotel, B&B of camping op drempelvrijopvakantie.nl

Heeft u of één van uw reisgenoten een lichamelijke beperking en zoekt u een aangepaste vakantiebestemming voor een korte- of langere vakantie, familieweekend of voor een weekendje weg? Zoek, vind en boek dan op drempelvrijopvakantie.nl dat hotel, die B&B, vakantiewoningen of campings die toegankelijk is en die voorzieningen heeft voor mensen met een lichamelijke beperking. 

Van drempelvrij tot volledig aangepast
Via een handig zoekfilter vindt u die accommodatie die voldoet aan uw wensen en behoeftes. Van B&B tot aangepaste vakantiewoning, van klein tot groot, van eenvoudig tot luxe en van drempelvrij tot volledig aangepast. drempelvrijopvakantie.nl is dé website met ruim 300 toegankelijke vakantieverblijven in Nederland en diverse andere Europese landen. De website geeft uitgebreide informatie over de toegankelijkheid, de aanwezige voorzieningen en de mogelijkheden voor zorg tijdens uw vakantie. Deze informatie vindt u bij elk verblijf op het tabblad toegankelijkheid

Het aanbod van drempelvrijopvakantie.nl groeit voortdurend. Regelmatig komen er accommodaties bij, zowel in Nederland als daarbuiten. Zoals een prachtig toegankelijk chalet op een vakantiepark in Zuid Limburg of een toegankeijke vakantiewoning in een klein vakantiepark aan zee, tot een volledig aangepast en toegankelijk vakantiepark aan de Franse kust of een toegankelijk appartement met zorg in Spanje. Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor onze accommodaties.  

Bungalow 8 P L\'Accolade

Saint Geoges d Oléron, Frankrijk

8 personen 4 slaapkamers
Rolstoeltoegankelijk
Aangepast sanitair
Brede schuifpui naar privéterras
Hoog/laagbed(den)

De achtpersoons bungalow is volledig aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking. De bugalow heeft 4 slaapkamers met twee bedden.&n..


Bekijk verblijf

Beach Resort Ooghduyne 6 CT C

Julianadorp, Noord-Holland

6 personen 3 slaapkamers
Rolstoeltoegankelijk
Aangepast sanitair
Tillift aanwezig
Berging voor scootmobiel

Deze zespersoons extra toegankelijke bungalow heeft een oppervlakte van ca. 110 m² en heeft een eigen parkeerplaats bij de woning. Er i..


Bekijk verblijf

De Hamsche Kuul

Millingen a/d Rijn, Gelderland

2 personen 1 slaapkamers
Rolstoeltoegankelijk
Aangepast sanitair
Hoog/laagbedden
Drempelvrij

B&B de Hamsche Kuul in Milingen heeft een ruime tweepersoons kamer op de begande grond. Deze boeren villa uit ongeveer 1930 is onlangs v..


Bekijk verblijf

Kampeerboerderij van Gompel

Reusel, Noord-Brabant

99 personen 7 slaapkamers
8 slaapplekken op de begane grond
Aangepast sanitair
Contrasterende kleuren
Afsluitbare plek voor elektrische rolstoel

Kampeerboerderij van Gompel is een eenvoudige, maar zeer goed toegankelijke groepsaccommodatie met uitzicht op weilanden en bossen.  De..


Bekijk verblijf

Appartement La Luna

Velez-Malaga, Spanje

99 personen 1 slaapkamers
Nederl. verpleegkundige aanwezig
Zorg en verpleging mogelijk
Rolstoeltoegankelijk
Toilet- en douchebeugels aanwezig

La Luna is een rolstoeltoegankelijk appartement voor vier personen op de begane grond, direct grenzend aan de tuin. Het appartement is onder..


Bekijk verblijf

Hotel Schaepkens van St. Fijt

Valkenburg, Limburg

20 personen 1 slaapkamers
Rolstoeltoegankelijk
Volledig aangepast sanitair
Hulphond toegestaan
Ook geschikt voor groepen

Hotel Schaepkens van St. Fijt is gelegen in het pittoreske Valkenburg aan de Geul, op slechts een paar honderd meter afstand van het centrum..


Bekijk verblijf