a A A

  • Ronald Mc Donald huiskamer Arnhem
  • Campingplaatsen De Ruimte
  • Aangepast sanitair
  • Rolstoelfiets Middelpunt
  • Huisnummer 730

Boek uw aangepaste vakantiewoning, hotel, B&B of camping op drempelvrijopvakantie.nl

Heeft u of één van uw reisgenoten een lichamelijke beperking en zoekt u een aangepaste vakantiebestemming voor een korte- of langere vakantie, familieweekend of voor een weekendje weg? Zoek, vind en boek dan op drempelvrijopvakantie.nl dat hotel, die B&B, vakantiewoningen of campings die toegankelijk is en die voorzieningen heeft voor mensen met een lichamelijke beperking. 

Van drempelvrij tot volledig aangepast
Via een handig zoekfilter vindt u die accommodatie die voldoet aan uw wensen en behoeftes. Van B&B tot aangepaste vakantiewoning, van klein tot groot, van eenvoudig tot luxe en van drempelvrij tot volledig aangepast. drempelvrijopvakantie.nl is dé website met ruim 300 toegankelijke vakantieverblijven in Nederland en diverse andere Europese landen. De website geeft uitgebreide informatie over de toegankelijkheid, de aanwezige voorzieningen en de mogelijkheden voor zorg tijdens uw vakantie. Deze informatie vindt u bij elk verblijf op het tabblad toegankelijkheid

Het aanbod van drempelvrijopvakantie.nl groeit voortdurend. Regelmatig komen er accommodaties bij, zowel in Nederland als daarbuiten. Zoals een prachtig toegankelijk chalet op een vakantiepark in Zuid Limburg of een toegankeijke vakantiewoning in een klein vakantiepark aan zee, tot een volledig aangepast en toegankelijk vakantiepark aan de Franse kust of een toegankelijk appartement met zorg in Spanje. Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor onze accommodaties.  

Camping De Ruimte Comfort Kamp..

Dronten, Flevoland

6 personen 0 slaapkamers
Volledig aangepaste camping
Aangepast sanitair (ITS)
Aangepast speelbad
Dagopvang mogelijk via St Wielewaal

Over Camping De Ruimte Camping De Ruimte in Dronten is een mooie 4 sterren ANWB camping met 100 plaatsen. Camping De Ruimte is een camping d..


Bekijk verblijf

Camping Niezinghoeve

Ruinen, Drenthe

99 personen 0 slaapkamers
Rolstoel toeg. sanitairgebouw
Hellingbaan aanwezig
Neerklapbare douchestoel
Wastafel onderrijdbaar
Beugels bij toilet

De minicamping van de Niezinghoeve is een gellige boeren minicamping in het hart van Drenthe. De Niezinghoeve is gelegen vlakbij het Brinkdo..


Bekijk verblijf

Stroombroek 4 BT

Braamt, Gelderland

4 personen 2 slaapkamers
Rolstoeltoegankelijk
Aangepast sanitair
Onderrijdbaar aanrecht
Slaapkamer met ruimte voor h/L bed

Vierpersoons extra toegankelijke vakantiebungalow op vakantiepark. Er is een open keuken met onderrijdbaar aanrecht en diverse apparatuur. D..


Bekijk verblijf

Salztal Paradies 4 CT C

Harz, Duitsland

4 personen 2 slaapkamers
Rolstoeltoegankelijk
Aangepast sanitair
Slaapkamer met ruimte voor h/l bed
Rook- en huisdiervrij

Dit vierpersoons exra toegankelijke vakantiehuis heeft een zit- en eethoek en de eettafel is onderrijdbaar met een rolstoel. Er is een open ..


Bekijk verblijf

Groepsacc. Niezinghoeve

Ruinen, Drenthe

16 personen 6 slaapkamers
Rolstoeltoegankelijk
Aangepaste badkamer
Eigenaresse is verpleegkundige
Slaapkamer op BG
Hoog/Laag bad

Gezellige 16 persoons groepsacccommodatie in Ruinen (Drenthe), De accommodatie is in 2017 geheel verbouwd en heeft een woonkamer en keuken m..


Bekijk verblijf

Groepsacc. Duinzicht 23 P

Westkapelle, Zeeland

23 personen 7 slaapkamers
Rolstoeltoegankelijk
Aangepast sanitair
Slaapkamer op begane grond
Badkamer op de BG

Deze 23 persoons accommodatie heeft uitstekende faciliteiten, is ruim van opzet en zeer rolstoelvriendelijk. Groepsaccommodatie Duinzicht is..


Bekijk verblijf