a A A

  • Ronald Mc Donald huiskamer Arnhem
  • Campingplaatsen De Ruimte
  • Aangepast sanitair
  • Rolstoelfiets Middelpunt
  • Huisnummer 730

Boek uw aangepaste vakantiewoning, hotel, B&B of camping op drempelvrijopvakantie.nl

Heeft u of één van uw reisgenoten een lichamelijke beperking en zoekt u een aangepaste vakantiebestemming voor een korte- of langere vakantie, familieweekend of voor een weekendje weg? Zoek, vind en boek dan op drempelvrijopvakantie.nl dat hotel, die B&B, vakantiewoningen of campings die toegankelijk is en die voorzieningen heeft voor mensen met een lichamelijke beperking. 

Van drempelvrij tot volledig aangepast
Via een handig zoekfilter vindt u die accommodatie die voldoet aan uw wensen en behoeftes. Van B&B tot aangepaste vakantiewoning, van klein tot groot, van eenvoudig tot luxe en van drempelvrij tot volledig aangepast. drempelvrijopvakantie.nl is dé website met ruim 300 toegankelijke vakantieverblijven in Nederland en diverse andere Europese landen. De website geeft uitgebreide informatie over de toegankelijkheid, de aanwezige voorzieningen en de mogelijkheden voor zorg tijdens uw vakantie. Deze informatie vindt u bij elk verblijf op het tabblad toegankelijkheid

Het aanbod van drempelvrijopvakantie.nl groeit voortdurend. Regelmatig komen er accommodaties bij, zowel in Nederland als daarbuiten. Zoals een prachtig toegankelijk chalet op een vakantiepark in Zuid Limburg of een toegankeijke vakantiewoning in een klein vakantiepark aan zee, tot een volledig aangepast en toegankelijk vakantiepark aan de Franse kust of een toegankelijk appartement met zorg in Spanje. Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor onze accommodaties.  

Coldenhove 12 LT Luxe

Eerbeek, Gelderland

12 personen 6 slaapkamers
Rolstoeltoegankelijk
Aangepast sanitair
Slaapkamer op begane grond
Berging voor scootmobiel

Deze twaalfpersoons extra toegankelijke bungalow met privé sauna en zonnehemel heeft een oppervlakte van ca. 160 m² en heeft een..


Bekijk verblijf

Recreatiepark Boslust

Putten, Gelderland

15 personen 0 slaapkamers
Rolstoeltoegankelijk privésanitair bij de kampeerplaats
Beugels bij Toilet
Onderrijdbare wastafel
Vlakke douchevloer

Kamperen in uw eigen kampeermiddel op een kampeerveld met uw eigen (aangepaste) privésanitair op Recreatiepark Boslust. Een leuke c..


Bekijk verblijf

Groepsacc. Marinushoeve

Havelte, Drenthe

Al vanaf:
Per weekend
40 personen 13 slaapkamers
Geheel rolstoeltoegankelijk
Aangepaste slaapkamers met H/L bedden
Aangpast sanitair
Privé sauna
Bar met tapinstallatie

Groepsaccommodatie de Marinushoeve in Drenthe is een luxe 40 persoons 5 sterren rolstoeltoegankeljk vakantiehuis, dat garant staat voor een ..


Bekijk verblijf

Drentse kapboerderij

Ruinen, Drenthe

6 personen 3 slaapkamers
Geheel gelijkvloers
Compleet ingericht
Overdekte veranda
Overdekt zwembad

Deze toegankelijke vakantiewoningen staan op de mooie plaatsen 't Woeste 7 t/m 11. Ze zijn vrijgelegen met half schaduw, half zon aan de ran..


Bekijk verblijf

De Landschotse Hoeve

Westelbeers, Noord-Brabant

6 personen 2 slaapkamers
Zeer geschikt voor rolstoelgebruikers
Onderrijdbaar aanrecht
Aangpast sanitair
Diverse hulpmiddelen aanwezig

Zes persoons vakantieboerderij De Landschotse Hoeve is een ruime rolstoeltoegankelijke vakantieboerderij met veel voorzieningen voor mensen ..


Bekijk verblijf

B en B \'t Karrewiel

Dalerveen, Drenthe

3 personen 1 slaapkamers
Inloopdouche
Bubbelbad
Boxspringbedden
Privé tuin

In B&B  't Karrewiel vindt u in de slaapkamer twee opgemaakt boxspring-bedden van 80x200, een minibar, satelliet-TV/flatscreen..


Bekijk verblijf