a A A

  • Ronald Mc Donald huiskamer Arnhem
  • Campingplaatsen De Ruimte
  • Aangepast sanitair
  • Rolstoelfiets Middelpunt
  • Huisnummer 730

De juiste zorg voor uw gasten
Het aantal mensen dat in Nederland op vakantie gaat en daarbij zorg nodig heeft groeit. Het kan daarbij gaan om een klein beetje zorg of complexe zorg. Comfortzorg kan dit voor u en uw gasten organiseren. Hiermee nemen wij u en uw vakantiegast veel werk en rompslomp uit handen. Heeft uw gast zorg, hulpmiddelen of ander hulp nodig tijdens zijn of haar verblijf? Zwemmen, wandelen, bezoek aan museum of bioscoop. Er is veel mogelijk. We bekijken graag hoe wij deze vakantiewensen voor uw gasten kunnen realiseren. Comfortzorg heeft ruime expertise opgebouwd met betrekking tot de mogelijkheden in heel Nederland. 

Ook zorgen wij dat de benodigde hulpmiddelen tijdig gebracht worden en ook weer opgehaald zodat u daar minimaal last van hebt.

Kosten
Comfortzorg brengt éénmalig organisatiekosten bij de vakantiegast in rekening.

Nederlandse vakantiegasten die thuis zorg ontvangen hebben een geldige indicatie voor zorg op een vakantieadres in Nederland. Voor hen is de zorg gratis, op de reguliere eigen bijdrage na. Comfortzorg zorgt dat deze financiering geregeld wordt. Uiteraard is ook het mogelijk dat de vakantiegast de zorg zelf bekostigt, al dan niet uit een Persoonsgebonden Budget (PGB). De gast ontvangt dan voorafgaand aan het verblijf een offerte met de kosten voor de benodigde zorg en / of hulpmiddelen. Deze werkwijze geldt ook voor gasten uit het buitenland.

Zorg mogelijk op uw locatie?

Comfortzorg komt desgewenst bij u langs om te kijken of uw locatie geschikt is voor een vakantie met zorg. Vaak is met minimale aanpassingen een locatie geschikt te maken voor zorg. Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies.

Hulpmiddelen
Via Comfortzorg is het mogelijk om alle benodigde hulpmiddelen te laten bezorgen op het vakantieadres. Deze hulpmiddelen worden veelal vergoed vanuit de Zorgverzekeraar. Een aantal hulpmiddelen kan worden gehuurd op kosten van de vakantiegast.

Zorgarrangement
Wilt u een vakantie-zorgarrangement aanbieden? Bv een themaweek organiseren met excursies of extra zorgdiensten aanbieden? Wij overleggen graag met u over het samenstellen van zorgarrangementen. De geleverde zorg rekent u dan rechtstreeks met Comfortzorg af. Het is ook mogelijk dat Comfortzorg een zorgarrangement samenstelt en aanbiedt zodat uw locatie extra gepromoot wordt.

Met één telefoontje geregeld
Met één telefoontje regelt iemand de zorg en hulpmiddelen op zijn of haar vakantieadres. Onze klantadviseurs verzorgen vervolgens al het regelwerk, onderhouden het contact met de vakantiegast en verzorgen een vakantiezorgplan waarin precies staat welke zorg geregeld is.

24 uur bereikbaar
Onze medewerkers zijn 24 uur per dag oproepbaar. Is er tijdens het verblijf achterwacht nodig voor noodgevallen? Dat kan! We horen dit graag vooraf, zodat we hiermee rekening kunnen houden op het moment dat de gast bij u op vakantie is. Comfortzorg kan voor uw vakantiegasten ook een mobiele alarmering regelen. 

Onderstaande organisaties werken al nauw samen met Comfortzorg, vakanties met zorg:

- Landal GreenParks
- Roompot- en Hoogenboom Vakantieparken
- Droomparken
- A-Vakanties
- WestCord Hotels
- (bijna) alle bij Drempelvrijopvakantie.nl aangesloten logiesverstrekkers

Contact
Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Comfortzorg via info@comfortzorg.nl of bel 0900 - 234 1234.